Koja će biti tvoja formula za uspjeh?

web 1

Ne voliš standardno? Vjeruj mi ni ja. 

Nikada se nisam mogla smjestiti u samo jednu kutiju ili izabrati samo jedan smjerTijekom odrastanja zanimalo me SVE, od arheologije i genetike, sve do astronomije, i poduzetništvo se nametalo kao jedini logičan izbor kroz koji bi barem dio svojih interesa uklopila u uspješnu cjelinu. 

Tako sam se s jednakim fokusom bacila na istraživanje poduzetništva, od formalnog obrazovanja na Rochester Institute of Technology, preko 60 sati završenih edukacija iz tema kao što su budžetiranjeprodajne i prezentacijske vještinesve do neformalnog učenja od uspješnih poduzetnika poput Simona Sineka, Tom Biyleua i Mel Robbins.

Kada sam se nakon godina učenja i istraživanjaodvažila javno podijeliti svoju poduzetničku idejudobila sam sljedeću povratnu informaciju – “nema šanse da takvo nešto zaživi na našem tržištu“, nakon čega sam ponovno odgodila njenu realizaciju. Nekoliko mjeseci kasnije, kada sam konačno zakoračila u poduzetništvonapravila sam sve greške koje sam mogla napraviti, od investiranja u krive savjete, do kucanja na sva moguća pogrešna vrata, i kroz to sam naučila jednu stvar – poduzetništvo ne mora biti komplicirano.  

Baš suprotnoPoduzetništvo može biti jednostavno i ti već imaš sve što ti je potrebno da bi uspješno realizirao svoju ideju.

Tako je nastao Startup Simple. Ako i ti imaš nedoumica kako krenuti u poduzetništvo, obeshrabruju te komentari okoline, ili pak ne znaš kako među brojnim idejama odabrati jednu – na pravom si mjestu.  

Tijekom 5 tjedana individualnog online programazajedno definiramo sve potrebno za uspješno lansiranje tvog budućeg posla tjideje u realnost. To uključuje od istraživanja tržišta do definiranja cijene, pa sve do konačne realizacije.

Jedva čekam da se upoznamo​!

Ako si poduzetnik koji još definira svoju ideju, preporučujem ti da za početak preuzmeš besplatni priručnik. Za sve ostalo, stojim ti na raspolaganju!

ebook kako do ideje ivana deak poduzetnistvo stratup simple

Tvoj primjerak e-knjige
"Kako do ideje" je ravno ispred tebe

Kada ispuniš navedena polja sa svojim podacima, u tvoj inbox dolazi besplatni e-priručnik u kojem te čeka niz savjeta za pronalazak poslovne ideje i njene realizacije.