Koja će biti tvoja formula za uspjeh?

Što ako se moram odreći dijelova sebe da bih uspjela?

Ovo pitanje nisam mogla izbaciti iz glave kada sam tek kretala graditi svoju poduzetničku priču. Kao multistrastvena osoba, bilo mi je izazovno prekrižiti različite interese, odustati od svoje kreativnosti i odabrati samo jedan smjer.

Barem sam ja tako zamišljala poduzetništvo: odaberi samo jednu nišu, fokusiraj se na jedan proizvod, zaposli nekoliko zaposlenika, unajmi poslovni prostor.

No, dogodilo se upravo suprotno!

Nakon diplome američkog fakulteta i 8 godina formalnog i neformalnog obrazovanja, sa svim naizgled nepovezanim znanstvenim i umjetničkim interesima, poslušala sam svoj instinkt i krenula u poduzetničkom smjeru.

 

U međuvremenu sam otkrila da nisam jedina te da su moji različiti interesi, kao i svestrani interesi klijenata s kojima radim – kompetitivna prednost. Štoviše, postoji cijeli niz poduzetnika koji pokreću uspješne poslovne priče pod titulom solopreneura i lifestyle poduzetnika.

 

Zahvaljujući jednoj hrabroj odluci i puno sati uloženog učenja i truda, danas radim s klijentima s kojima dijelim iste vrijednosti, na različitim projektima i u različitim nišama te se stalno usavršavam. Uz jednaku fleksibilnost, svestranost i slušanje sebe.

Danas pomažem ljudima poput tebe da konačno sve svoje interese uklope u poslovnu priču koja funkcionira, definiraju svoj poslovni model te ga uspješno lansiraju na tržište.

Ako se prepoznaješ u tom opisu – pogledaj moj Simple Start program.

Ovaj program je za tebe bez obzira na rasu, vjeru, rod, nacionalnost i seksualnu orijentaciju. Jedva čekam da zajedno otkrijemo tvoje različitosti i sve ono što tvoju poslovnu priču čini posebnom.

Tvoj besplatni video "5 grešaka svakog poduzetnika početnika" + workbook su jedan klik udaljeni

Želiš što uspješniji početak svoje poduzetničke priče?

Onda se obavezno prijavi i besplatan video + prikladan workbook te čekaju u mailu, koji uskoro stiže u tvoj inbox.