SIMPLE START PROGRAM

Individualni, consulting program koji pomaže budućim poduzetnicima definirati ideju i samopouzdano i uspješno je lansirati na tržište.

Zamisli da...

Zamisli da za 6 mjeseci radiš ono što voliš i živiš od toga.

Zamisli da izgradiš svoju zajednicu i surađuješ sa SVOJIM ljudima.

Zamisli da imaš slobodu putovati svijetom.

Zamisli da imaš više vremena za ljude koje voliš.

Pitaš se da li je ovaj program za tebe?

             Ako si:

PODUZETNIK KOJI JOŠ NEMA IDEJU

Htio bi pokrenuti vlastiti posao
ali još ne znaš čime bi se točno
bavio? Sanjaš o pokretanju
nečeg svog, ali još nemaš
konkretnu poduzetničku ideju?
Ovaj program je pravi izbor za
tebe.

PODUZETNIK KOJI IMA PREVIŠE IDEJA

Htio bi se baviti poduzetništvom, ali od silnih ideja ne znaš koji je pravi put i
koja od njih je najbolja. Ne brini, zajedno ćemo ih analizirati i odabrati najbolju.

PODUZETNIK KOJI JE ZAPEO U REALIZACIJI

Znaš točno što želiš, poznaješ
svoje kupce i svoje tržište, ali ti
fali onaj finalni korak, ili pak
malo samopouzdanja da je
konačno i lansiraš? Ovaj
program će ti to i omogućiti.

Naime, cijeli program je personaliziran za svakog polaznika, i nije bitno u kojoj si fazi, ili u koju kategoriju spadaš. Bitno je da nakon programa imaš sve korake definirane, i da stekneš dovoljno samopouzdanja za uspješno lansiranje ideje na tržište.

SADRŽAJ PROGRAMA:

Da bismo ostvarili sve potrebno za uspješno lansiranje tvog biznisa, u programu ćemo proći, u narednih mjesec dana kroz sljedeće korake: 

+ bonus mjesec dana konzultacija

 • Modul #1: analiza ideje 
 • Modul #2: definiranje potreba tržišta i pozicioniranje
 • Modul #3: tko su tvoji kupci i kako izgraditi zajednicu
 • Modul #4: kreiranje online identiteta
 • Modul #5: definiranje cijena usluge/proizvoda 

Ishod modula: U ovom modulu ćemo proći sve potrebne korake kako bi pobliže definirali tvoju poslovnu ideju i nišu. Kako bi stvari posložili iz različitih perspektiva, osim na ideju, osvrnut ćemo se na tvoje talente i interese, kako bi tvoj budući posao ispunjavao sve kriterije posla u kojem ćeš uživati.

Popis uključenih lekcija:

 • personalizirano

Ishod modula: Da bi što bolje plasirali našu ideju, potrebno je istražiti i tržište na koje ciljamo, pa bilo ono regionalno ili strano. Samom analizom ćemo doći i do nekih novih saznanja te se uspješno pozicionirati na istom.

Popis uključenih lekcija:

 •  definiranje najboljeg alata za analizu tržišta
 • analiza tržišta
 • analiza rezultata
 • analiza konkurencije
 • pozicioniranje

Ishod modula: U ovom modulu ćemo se fokusirati na definiranje tvojih idealnih klijenata. Kada kreiramo sami svoj posao, onda i mi odlučujemo s kojim ljudima ćemo raditi i na koji način. Također, fokus će nam biti na izgradnji zajednice, koja će sama imati određene zahtjeve od tebe:

Popis uključenih lekcija:

 • profil idealnog kupca
 • definiranje njihovih potreba
 • stvaranje pozornice /pristupa 

Ishod modula: Sada kada znamo tko je naš klijent/kupac, pitanje je kako mu se adekvatno predstaviti online. Koristeći sve dostupne alate, postići ćemo da te tvoj idealni kupac što lakše pronađe u online svijetu i poistovjeti se s tobom.

Popis uključenih lekcija:

 • definiranje potrebnih alata
 • pregled web stranice
 • kreiranje brenda
 • kreiranje sadržaja 

Ishod modula:  Kada imamo sve ostale kockice posložene, prelazimo i na financijsku stranu tvoje priče.

Popis uključenih lekcija:

 • planiranje troškova
 • planiranje cijena usluga/proizvoda
 • izrada ponude
Modul 1 - IDEJA

U ovom modulu ćemo prodiskutirati o svim stvarima bitnim za realizaciju. Budući da već stvaraš posao kojeg ćeš voljeti, onda ćemo se potruditi da on obuhvati sve važne karakteristike istog. 

Modul 2 - TRŽIŠTE

Da bismo osigurali održivost tvog biznisa, napravit ćemo detaljnu analizu tržišta te ćemo proanalizirati konkurenciju.

Modul 3 - ZAJEDNICA

Istražit ćemo stvarne potrebe tvog budućeg kupca kako bismo mu se obraćali njegovim jezikom i time mu pomogli u donošenju odluke o kupnji.

Modul 4 - ONLINE ID

Budući da su naši kupci većinom na društvenim mrežama, cilj nam je stvoriti online brend kojem mogu vjerovati. 

Modul 5 - CIJENA

Budući da je tvoj biznis i dalje biznis, izračunat ćemo sve ključne faktore kako bismo definirali dobitnu cijenu tvog proizvoda/usluge.

Bonus - MENTORSTVO

Kako je svako započinjanje poslovnog pothvata izazovno, stojim ti na raspolaganju mjesec dana nakon završetka ovog programa

Prednosti Simple Start programa

Personalizirani pristup

Kako je svaka poduzetnička priča drugačija, program je u potpunosti personaliziran i prilagođen fazi razvoja biznisa u kojoj se trenutno nalaziš.

Zaigranost

Razgovor o biznisu je često stručan i kompleksan, bez obzira na branšu. S druge strane, mi ljudi bolje učimo kada nam je zabavno, zbog čega te potičem na kreativnost u stvaranju i realiziranju poslovne ideje.

Iskustvo

Ja sa svojim klijentima dijelim samo znanje i lekcije kroz koje sam i sama prošla (kroz neke i na teži način), te obećajem samo rezultate koje mogu ispuniti.

Inovativnost

Moja logika je da ne postoji samo jedan ispravan put do uspjeha, i baš zbog toga volim primjenjivati koncept ''razmišljanja van kutije'' da bi se postigla maksimalna učinkovitost

Jednostavnost

Ja želim pojednostavniti sami pristup poduzetništvu. Kroz raščlambu svih dijelova bitnih za uspješno lansiranje ideje, na jednostavan način dolazimo do rješenja i samopouzdanja u samoj realizaciji. 

Doprinos lokalnoj zajednici

Osim što klijente pokušavam potaknuti da sanjaju veliko i konačno rade ono što vole, isto tako, u znak zahvalnosti, želim vratiti i uložiti u svoju lokalnu zajednicu. Da bi se stvari krenule mijenjati, trebaju nam kreativni i samopouzdani umovi. 

Od Ideje Do Realizacije

1750Kn
 • Rok za prijave:
 • Broj sudionika:
 • BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

Za individualne  konzultacije

Ako želiš da ovo konačno bude tvoja godina, predlažem ti da već sada odeš na link za prijave i rezerviraš svoje mjesto za individualni  ''Simple Start''      1 : 1 program.  Termin konzultacija dogovaramo skupa. 🙂 

Mali reminder, da se termini polako popunjavaju, stoga požuri sa svojom prijavom. 

 

Za grupne polaznike programa

Ako želiš i ti biti dio grupe koja je spremna kročiti stazom poduzetništva, pozivam te da nam se pridružiš jer broj sudionika je ograničen na 5, kako bi svatko od vas dobio maksimum. 

Rok prijave i mjesto održavanja će biti objavljeni na društvenim mrežama, so stay tuned... 

Prijavi se već danas!

Nemoj propustiti svoju priliku jer broj sudionika je ograničen!

FAQ

Dok god ne ulazimo u neke pravne i knjigovodstvene sfere, mogu ti pomoći. Ako još nisi siguran, možemo se čuti putem maila ili brzog video poziva pa da mi malo detaljnije objasniš koji dio te muči. 

Kroz suradnju obuhvaćeni su svi ključni elementi koji su potrebni da bi tvoja ideja uspješno bila lansirana na tržište. Na primjer, cijena koju definiramo ovisi o profilu kupca, analizi tržišta, te o tvom brendu.

Najbolje rezultate primijetila sam upravo u radu s klijentima tijekom kojeg bismo posložili sve ključne elemente tako da njihov biznis funkcionira kao uspješna cjelina.

Ako očekuješ brzu zaradu, ovaj program vjerojatno nije za tebe. Kroz program ćeš dobiti sve potrebne alate i korake za uspješnu realizaciju, no primjena je uvijek na tebi. Također, iako ovaj program ne obuhvaća financijsko i pravno savjetovanje, rado ću ti preporučiti stručnjake iz tih područja.

Ako nakon mjesec dana od završenog programa nisi zadovoljan postignutim rezultatima, u roku od 30 dana garantiram ti povrat svog uloženog novca.  

Ovaj program nikako ne obuhvaća financijske i pravne aspekte poslovanja, niti nudi lekcije iz tog područja!

ebook kako do ideje ivana deak poduzetnistvo stratup simple

Tvoj primjerak e-knjige
"Kako do ideje" je ravno ispred tebe

Kada ispuniš navedena polja sa svojim podacima, u tvoj inbox dolazi besplatni e-priručnik u kojem te čeka niz savjeta za pronalazak poslovne ideje i njene realizacije.

Zaprati me i na društvenim mrežama!

Što više informacija skupiš, tvoj poduzetnički put je lakši